About

Hallo! Mijn naam is Diana en sinds 2009 verdien ik geld op het internet. Dit doe ik via verschillende methoden en websites en nu heb ik besloten om jou ook te leren hoe je online geld kunt verdienen. Of het nu een om een extra zakcentje of een volwaardig inkomen gaat, het is allemaal mogelijk op het internet – afhankelijk van de tijd en moeite die je er zélf in stopt.

De reden waarom ik deze website ben begonnen, is omdat er naar mijn mening te veel websites bestaan die twijfelachtige beloftes doen waardoor er vaak nog een negatief en/of verwarrend beeld bestaat over online geld verdienen. Bij het zoeken naar informatie met betrekking tot het online verdienen van geld kom je vaak uit op websites met schreeuwende teksten als “klik hier en verdien honderd euro” in plaats van gratis, heldere informatie die voor iedereen beschikbaar is en direct toepasbaar is.

N.B. Ik deel de tips op deze website vanuit mijn eigen expertise die ik in de afgelopen jaren heb verworven. Houd er rekening mee dat wat voor de één wel werkt, niet altijd ook voor een ander zal werken. Misschien vind je de methoden waarop ik geld verdien wel hartstikke saai, of juist ingewikkeld. Waar het om gaat, is dat ik je een beter inzicht wil geven in de mogelijkheden die er zijn bij het online verdienen van geld.