Geld verdienen met enquetes invullen – 5 tips

Geld verdienen op het internet is iets waar steeds meer mensen in geïnteresseerd zijn. Het is dan ook niet vreemd dat er tegenwoordig zo veel websites opduiken die beloven dat je in korte tijd veel geld kunt verdienen met hun methode. Eén van de manieren waarop je met weinig moeite online geld kunt verdienen, is met het invullen van enquêtes. Degenen die het geprobeerd hebben, zullen vast weten dat je er al snel veel tijd aan kwijt bent zonder ook maar iets te verdienen. Het loont daarom om je vooraf te verdiepen in de ins en outs zodat jij de volgende keer wél geld verdient met enquêtes invullen.

Tip 1: Maak een nieuw e-mailadres aan

Wat vaak storend is bij het invullen van enquêtes, is dat je je aanmeldt bij een website en vervolgens steeds per email een bericht ontvangt wanneer er nieuwe beschikbare enquêtes zijn om in te vullen. Op deze manier raakt je mailbox in een mum van tijd vol en bovendien zorgt het voor veel afleiding, vooral als je op meerdere enquête sites actief bent. Maak daarom vooraf een nieuw e-mailadres aan die je alleen hiervoor gebruikt. Een extra tip is om de notificaties uit te schakelen, wat ons bij het volgende punt brengt.

Tip 2: Vul de enquêtes op een vast tijdstip in.

De meest ideale manier om meer geld te verdienen, is door minder tijd in je werk te stoppen maar toch nog hetzelfde bedrag te verdienen (of zelfs meer). Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk door efficiënter te werken. Bij het invullen van enquêtes kun je efficiënter werken (dus minder tijd in de enquêtes stoppen maar wel méér verdienen) door iedere dag op een bepaald tijdstip de enquêtes in te vullen.

Een voorbeeld: stel je hebt je aangemeld bij enquête sites en je hebt hiervoor een apart e-mailadres gemaakt waar je dagelijks veel uitnodigingen voor krijgt om enquêtes in te vullen. Je kunt ervoor kiezen om steeds je e-mail te checken en iedere keer wanneer je een uitnodiging binnen krijgt, de enquête in te vullen. Op deze manier ben je dagelijks veel tijd kwijt met het checken van je mail en dit zorgt bovendien voor veel afleiding. Een efficiëntere en minder tijdrovende methode is om bijvoorbeeld iedere avond 20-30 minuten enquêtes in te vullen. Zo ben je overdag geen tijd kwijt aan het checken van je mail.

Tip 3: Meld je aan bij zo veel mogelijk enquête websites.

Het lijkt misschien een voor de hand liggende tip, maar voor beginners is het belangrijk om te weten dat je je bij meerdere enquête websites zult moeten aanmelden als je veel wilt gaan verdienen. De reden hiervoor is omdat er vaak maar een beperkt aantal enquêtes beschikbaar zijn per website. Het is dus niet zo dat je eindeloos enquêtes kunt invullen op een bepaalde site. Soms word je bijvoorbeeld maar één of twee keer per week uitgenodigd om enquêtes in te vullen. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, zolang je je maar bij genoeg websites aanmeldt.

Tip 4: Meld je ook aan bij Engelstalige enquête websites

Een heel handige tip is om je bij Engelstalige enquête websites aan te melden. Er zijn namelijk veel meer Engelstalige enquête websites dan Nederlandstalige, je kunt geld verdienen en tegelijkertijd je Engels verbeteren en bovendien verdien je bij (sommige) Engelstalige websites meer per enquête. Houd er wel rekening mee dat ze je verdiensten vaak op je Paypal account storten. Heb je nog geen Paypal account? Maak er dan een aan alvorens je je aanmeldt bij Engelstalige enquête sites.

Let op: er zijn ook Engelstalige websites die alleen de inkomsten uitbetalen aan mensen die bijvoorbeeld in de Verenigde Staten woonzaam zijn. Zoek dit altijd uit voordat je je aanmeldt.

Tip 5: Maak een selectie van de meest winstgevende enquête sites.

Nadat je je hebt aangemeldt bij veel websites waar je enquêtes kunt invullen, is het tijd om ze uit te proberen. Blijf minimaal enkele weken lid per website, zodat je ze beter kunt vergelijken. De drie criteria die waarschijnlijk het belangrijkst voor je zullen zijn, zijn de inkomsten per enquête, het aantal uitnodigingen per week en de tijd die kwijt bent aan het invullen van de enquêtes. Het zou natuurlijk ideaal zijn om alleen maar korte enquêtes in te vullen waar je veel voor verdient en bij een website waar je ook nog eens vaak wordt uitgenodigd om hun enquêtes in te vullen. Helaas werkt het zo niet in de praktijk. Voor korte enquêtes verdien je doorgaans minder en bij de websites waar je veel verdient per enquête, zul je minder vaak worden uitgenodigd. Maak daarom voor jezelf een selectie van de beste opties.